maanantai 12. maaliskuuta 2012

01 äidinkielen tehtävä

Kurssivihko s.18
Teht. 2 a) Terveyskirjaston päätoimittajana toimii Osmo Saarelma, ja sivustolla on yli 10000 asiantuntijoiden laatimaa artikkelia. Oletettavasti artikkelit kirjoittaneet ihmiset osaavat ja tuntevat asiansa, koska heitä nimitetään asiantuntijoiksi, ja lähteet ovat luotettavat.
b) Terveyskirjasto tuo luotettavan, riippumattoman ja ajantasaisen tiedon terveydestä ja sairauksista suomalaisten ulottuville. Terveyskirjasto-palvelun tuottaa Kustannus Oy Duodecim ja kehitystyössä ovat olleet mukana Kansanterveyslaitos, Kuntaliitto sekä maamme sairaanhoitopiirit.
c) Itse ainakin luotan sivustoon täysin, sillä kirjoittajat ovat asiantuntijoita. Artikkelit perustuvat oppikirjoihin, lääkärin käsikirjan artikkeleihin ja viimeisimpiin hoitosuosituksiin. Ajantasaus tarkistetaan säännöllisesti kerran vuodessa. Jokaisen linkin luotettavuus ja soveltuvuus tarkistetaan
d) Käyttäisin sivustoa silloin, kun haluaisin tietää mitä tahansa terveyteen ja sairauksiin liittyvistä asioista. Sivu on selkeä käyttää, ja tietoa on paljon. En löydä mitään valitettavaa.
Teht. 5 Ahola, Suvi (28.5.2004): Isoisä on eri mies. Helsingin sanomat

1 kommentti:

NH kirjoitti...

Hyvä, huolellista työtä!